Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marian marianski Marek Bartys Jk Hh Pawel Kortas MartinBergen (4300 niezalogowanych)
1 Post

(sailor)
Wiking
krzysztof1970krk napisał:
sailor napisał:
jak się ma jakaś zgłosić ??skoro jasta wepchał tu swoj dziób ,zostawił swoje wydzieliny to uciekły
zresztą ja też uciekam z tego tematu ,dopuki nie przyjdzie huragan i posprzata po nim
zanim nie przewietrzy smrodu i zmyje gowna ..........

jasta wyrazil (ironicznie) swoj poglad na temat KRK. Mozesz sie z tym zgadzac lub nie. Natomiast twoja wypowiedz jest na poziomie rynsztoka - prymitywna i calkowicie pozbawiona humoru. Pozostawia jedynie niesmak. Nie wspomne juz o ortografii...

nie czytalem nic o KRK ,czytałem kilka wypocin ,a szczegulnie w temacie psow ,zagotowałem deko ,a co do ortografi ,moze masz racje ,nie konczylem polonistyki i nie byłem orłem z ortografii,ale mozesz sprawdzić jak dyktando .......
a co do rynsztoka to juz twoje zdanie,kilka osob jest innego zdania
zreszta stać mnie na mocniejsze słowa ,ktorych nie uzyłem tylko zewzgledu na innych uczestnikow forum................
ale gdy znajde ten post o KRK to wtedy moze popłynąć rynsztok..........[/quote]

Skoro z ciebie taki obronca KRK, nie rozumiem dlaczego czukasz kobiety na grzech...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
sailor
podejzewam ze nie czytałeś ze zrozumieniem i nie wyczytałeś wszystkiego .........ale ok ,na pytanie odpowiem ci za kilka dni ............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
sailor napisał:
sailor napisał:
jak się ma jakaś zgłosić ??skoro jasta wepchał tu swoj dziób ,zostawił swoje wydzieliny to uciekły
zresztą ja też uciekam z tego tematu ,dopuki nie przyjdzie huragan i posprzata po nim
zanim nie przewietrzy smrodu i zmyje gowna ..........

jasta wyrazil (ironicznie) swoj poglad na temat KRK. Mozesz sie z tym zgadzac lub nie. Natomiast twoja wypowiedz jest na poziomie rynsztoka - prymitywna i calkowicie pozbawiona humoru. Pozostawia jedynie niesmak. Nie wspomne juz o ortografii...

nie czytalem nic o KRK ,czytałem kilka wypocin ,a szczegulnie w temacie psow ,zagotowałem deko ,a co do ortografi ,moze masz racje ,nie konczylem polonistyki i nie byłem orłem z ortografii,ale mozesz sprawdzić jak dyktando .......
a co do rynsztoka to juz twoje zdanie,kilka osob jest innego zdania
zreszta stać mnie na mocniejsze słowa ,ktorych nie uzyłem tylko zewzgledu na innych uczestnikow forum................
ale gdy znajde ten post o KRK to wtedy moze popłynąć rynsztok..........

Skoro z ciebie taki obronca KRK, nie rozumiem dlaczego czukasz kobiety na grzech...[/quote]

Nikt nie jest idealny i kazdy ma jakies swoje slabosci..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Agusia 81
skoro uwazasz pociąg do kobiet za słabość ,to ja jestem mizerna-mizerota,jestem jak anorektyk,..
nikt nie jest doskonały
pozatym ta słabość bardzo mi pasuje
do Ciebie tez mam słabość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Asia4070)
Wiking
Pewnie wolalby kolega byc "bulimikiem"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Asia4070 napisał:
Pewnie wolalby kolega byc "bulimikiem"
dla Ciebie to ja moge być i Balonikiem
tylko narazie nienadmuchanym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Agusia 81
skoro uwazasz pociąg do kobiet za słabość ,to ja jestem mizerna-mizerota,jestem jak anorektyk,..
nikt nie jest doskonały

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
agnieszkaj81 napisał:
Agusia 81
nikt nie jest doskonały

wow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(shreku567)
Wiking
PROPONUJE DO LASU DO DZIUPLI....TYLKO SPRAWDZ SOBIE CZY W DZIUPLI NIE MA SZERSZENI....BO CI GRZYBEK TROCHE ZPUCHNIE I PRZY RECZNEJ ROBOCIE BEDZIESZ MIAL PROBLEMY ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
wlasnie poto jest kobieta by nietrzeba było do lasu , do dziupli ..........
troche nietrafiona podpowiedz
ale dzieki za chęci i za ostrzeżenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok